Log on to our website at www.fotopages.com.my

By: Admin Fotopages Malaysia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 22-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Membership Card Design

 
Ini sample card. Korang pilihlah mana yang berkenan. Sticker keta akan diupload kemudian atau lepas aku dapat tagline yang korang bagi (mcm takde sambutan je). Apa-apa pertanyaan korang boleh email kat Jie Lea jie171@yahoo.com or msg YM aku - motstudio.

Kalau nak nombor, tempah awal2 untuk mengelak kempunan dan kekeliruan.

Harga kad
RM5.00 (seumur hidup/sekali bayar)
RM3.00 (kad kedua - suami, isteri & anak pertama)

Extra booking charge - RM0.50

Keistimewaan kad:

1. Dapat mem'poyo'kan diri sebagai ahli rasmi Fotopages Malaysia
2. Diskaun atas barangan FM, kursus-kursus dan apa saja aktiviti yang dianjurkan oleh FM
3. Keistimewaan berganda atas segala hal berkaitan FM
4. Dan macam2 lagi yang akan direka kemudian

Apa hal, sila beri komen. TQ

mot
http://motstudio.fotopages.com
admin team

----------------------------------------------

BORANG ORDER MEMBERSHIP CARD

Nama :

Alamat :


Nama atas kad :

Nombor pilihan :


• Setiap tempahan nombor akan di charge sebanyak RM0.50.
Nombor akan diberi mengikut turutan jika tiada tempahan nombor dibuat.
• Kad pertama – RM5.00
• Kad kedua – RM3.00 (terhad untuk anak, isteri, suami)
• Sila beri masa seminggu untuk penghantaran.
• Penghantaran percuma (dalam Malaysia sahaja)

Pembayaran yuran boleh dibuat melalui Internet Banking di Maybank2U dan dimasukkan kedalam authorised account seperti yang tertera di bawah.

Maybank 114013037835 - Abd Rashid Md Yusop (Aji)

Sila fax transaction slip pembayaran ke talian fax Secretariat Fotopages Malaysia di 03-77260775 atau Private Massage Jie Lea Adra atau Aji sekiranya pembayaran telah dibuat dan nickname anda akan dipaparkan di sini sebagai bukti penerimaan

(copy & paste borang dan emailkan ke jie171@yahoo.com)


Monday, 13-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
LOCATION PORTRAITURE LIGHTING TECHNIQUE WORKSHOP(2) BY TED ADNAN

Peta Putrajaya....
Untuk semua Malaysian Fotophotograher.....

Kelas ini adalah lanjutan dari Basic Photography Workshop - By Ted Adnan yang telah dianjurkan oleh Fotopages Malaysia pada 29 May 2005 yang lalu bertempat di Residence Kuala Lumpur.

Butiran mengenai kelas :

Tarikh : 3 July 2005 (Ahad)
Tempat : Taman Putra Perdana (Plaza Mercu Tanda), Putrajaya (near Shangrila Hotel)
Masa : 9.00am - 5.00pm (8.30 - 9.00 pagi - waktu mendaftar)
Yuran Pembelajaran : RM 75 untuk yg 1st timer
Yuran Pembelanjaran : RM 60 - discount bagi pelajar yg telah menghadiri kelas terdahulu




Pembayaran yuran boleh dibuat melalui Internet Banking di Maybank2U dan dimasukkan kedalam authorised account seperti yang tertera di bawah.

Maybank 114013037835 - Abdul Rashid Yusop

Atau

Pembayaran boleh juga dibuat semasa hari kelas di adakan.

Sila fax transaction slip pembayaran ke talian fax Secretariat Fotopages Malaysia di 03 - 77260775 atau Private Massage Jie Lea Adra atau Aji sekiranya pembayaran telah dibuat dan nickname anda akan dipaparkan di sini sebagai bukti penerimaan.

Rujukan :

Kelas ini adalah kesenambungan dari module kelas terdahulu, bagi yg pertama kali menyertai, nota akan diberikan.

Nama Penyertaan

Sila berikan nama anda kepada Jie Lea Adra atau Aji selewat-lewatnya 1 Julai 2005.

Peralatan

Bawa Kamera anda (tidak kira apa jenis), tripod, additional flash (jika ada), extra bateri dan Memory Card Anda.

Makan dan Minum akan disediakan.

so now dah pun di uploadkan, ambil peluang ini pada yg tidak dpt menghadiri kelas yg pertama dahulu, jangan tersengeh macam nie atau kecewa macam nie atau x tau macam nie .......

Apa lagi....jom gi kelas.........

From

Admin
Fotopages Malaysia


Senarai nama peserta yang telah mengesahkan penyertaan mereka

Former

1. Zack Petrofsky ***
2. Jie Lea Adra
3. Prompter46@ Sufain Ahmad
4. Khaironi
5. Farah Fauzi
6. Zakwan Zabidi
7. NFirdaus
8. Nurul @ enneff
9. ZainZubir
10. Adeeba
11. MK Fauzi
12. Alongarts
13. Norsalwati
14. whooz
15. elektra79
16. lindazainal
17. Azwalun
18. Hasrul Andry

Freshie

1. Iskandar Ishak
2. Adilla Fauzi
3. Hafiz
4. dja-ar
5. ayares151
6. ikanmasin ***
7. Lyana76
8. oltromeN
9. YS Loh
10. Dinictis
11. Naja ***

Nota : *** dah bayar via tt Maybank

Quote:
Nota Penting

ERL : setiap 30 minit dari Sentral atau Bandar Tasik Selatan
Bus Rapid : 868 belakang kota raya berdepan dgn Maybank- x pasti berapa kerap
Bus Metro : 68 dari kotaraya - x pasti berapa kerap

Kalau dari ERL stesyen Putrajaya, ambik teksi, minta hantar ke Taman Putra Perdana bersebelahan dgn Shangrila hotel

kalau naik bus, minta stop kat Parcel D, then jalan kaki naik bukit berdepan dgn Parcel D.

Kalau terlepas, one more road, berdepan dgn Taman Botani, jalan nie sama yg menuju istana melawati. (yg hanya untuk yg berkereta sahaja..)

Nota Penting.....sila berpakaian kasual tau..heheh....bawa ler cap ke topi ke....(simple lagi best.....)


Friday, 3-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Family Day Fotopages Malaysia

 


Monday, 30-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Coming Soon - Location Portraiture Lighting Technique Class

Coming soon

Location Portraiture Lighting Technique Class for beginer/Advance/and whoever are you.

So be ready guys and gals.

Date : Somewhere in July
Venue : Somewhere in Lembah Kelang
Fees :
Instructor : En. Ted Adnan


Daripada
Admin
Fotopages Malaysia


Thursday, 5-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Basic Photography Class by Ted Adnan

 
Map ke Residence, KL
MEMO



Kepada semua yang berminat,
pihak Fotopages Malaysia akan menganjurkan Basic Photography Workshop
yang akan dikelolakan oleh Ted Adnan


Tarikh
29 Mei 2005 (Ahad)

Tempat
HOTEL RESIDENCE KUALA LUMPUR
No 51, Jalan Tiong Nam, Off Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur

Masa
9:00 AM - 6:00 PM**

Yuran Pakej
RM100/seorang*

Modul Pembelajaran
1. Basic Camera
2. Basic Light
3. Basic Composition
4. Basic Art

* Bawalah kamera anda (apa-apa jenis semua boleh), tripod & additional flash (jika ada).
** Makan & minum juga disediakan.

Pembayaran yuran boleh dibuat melalui Internet Banking di Maybank2u dan dimasukkan ke dalam authorised account seperti yang tertera di bawah.


(1) Maybank 114013037835 ABD RASHID MD YUSOP
(2) RHB Bank 11413800215954 ARISKA PUTRY

Sila fax transaction slip bayaran ke talian fax Sekretariat Fotopages Malaysia di 03-77260775 atau Private Message salah seorang AJK Fotopages Malaysia sekiranya pembayaran telah dibuat
dan nickname anda akan dipaparkan di sini sebagai bukti penerimaan.


Senarai nama peserta yang telah mengesahkan penyertaan mereka sehingga 14 Mei 2005,

01. Risya*
02. Enneff*
03. Khaironi Yatim Sharif*
04. MK Fauzi*
05. Noorsalwati*
06. Mohamad Azmi Nias Ahmad*
07. Zareeda*
08. Aji*
09. Sufain Ahmad*
10. Linda Zainal*
11. Jie Lea Adra *
12. Hasrulandry *
13. Dboy *
14. Zainal
15. Zack Petrofsky *
16. Firdaus
17. Zainon Zubir*
18. Adeeba Fauzallah Hussin *
19. Whooz *
20. Azwalun *
21. Farah Fauzi *
22. Nasir *

* Bayaran telah diterima.

Kekosongan tempat terhad, sekiranya ada yg berminat, sila hubungi AJK dgn segera. (Siapa cepat dia dapat)

Sila hubungi - Aji 012 3073927/Jie Lea Adra 012 9142500 sekiranya tersesat, peta sudah dipaparkan untuk kemudahan semua, sila be on time.

Kepada mereka yang berminat, sila berikan nama anda kepada pihak AJK Fotopages Malaysia melalui ruangan ini, email kepada kami di fotopagesmalaysia@yahoo.com atau Private Message AJK yang anda kenali.

AJK Fotopages Malaysia

1. Ambig
2. Aji
3. Jie Lea Adra
4. Hasrulandry
5. Putry Ika
6. Marcia
7. Rafi
8. Risya
9. Azmi
10.Gen2
11.Qiss
12.Engku

Ambillah peluang ini untuk memperluaskan pengetahuan anda mengenai idea & teknik-teknik fotografi yang baik yang tentunya akan membantu anda menghasilkan shots yang menarik.
Because a photo is worth a thousand words kan? Setuju


Daripada,
Admin
Fotopages Malaysia

_____________________________________________________________________________________


Fotopages Malaysia Online Community




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net