Log on to our website at www.fotopages.com.my


My name: Admin Fotopages Malaysia
My Fotopage: http://malaysia.fotopages.com/
About me: It is a all about Malaysian Fotopages Digital Community
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Rozita Abdul Rahim
Latest entry:My Sweet darling going to be 18th soon
For so long Jie x update my fotopages due to kesibukan kerja and pulak tur dgn Anna sibuk dgn exam and macam2...last2 diri ini keletihan...cuma baru sekarang Jie dah mula relax sikit and dah mula memegang kamera kembali... So bermula ler agenda wedding dan berbagai2 lagi gambar yg akan menjelma disini hehehe Jie Lea Adra View this Fotopage entry
Gambar dgn Tan Sri Shamsudin
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
Johor Wedding Photographer
Latest entry:GONG XI FA CHAI 2010
Visit our website for WEDDING PHOTOGRAPHY. Get a professional wedding photographer for your big days. http://www.capturepixs.com.my Regard's Ayares Senior Capturepixs Photographer View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
risya R S
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016